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Harry

Harry Stone Oven Bread

250 g

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

€1.39 €5.56 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Deutschland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Harry >>1688<< Steinofenbrot wird nach guter alter Harry-Tradition auf Steinplatten gebacken. Wir nehmen dazu bestes Roggen- und Weizenmehl und Natursauerteig, der über viele Stunden immer wieder frisch gezogen wird. Dieser verleiht dem Brot sein besonderes Aroma.

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Roggenmischbrot mit 30 % Roggenanteil

Zutaten: WEIZENmehl, Natursauerteig (Wasser, ROGGENvollkornmehl, ROGGENmehl, WEIZENmehl), Wasser, ROGGENmehl, Salz, Hefe, ROGGENmalzmehl, Säureregulator Natriumacetate. Kann Spuren von SESAM enthalten.

Lagerung: bei Raumtemperatur lagern.

Hersteller: Harry-Brot GmbH, Kiebitzweg 15-19, 22869 Schenefeld

Nutritional values per 100 g

Energy value932 kJ/220 kCal
Fats1.5 g
including saturated fatty acids0.3 g
Carbohydrates42 g
including sugars1.7 g
Protein7.1 g
Salt1 g
Fibre5.2 g

Allergens

Glutenhaltiges Getreide
May contain traces of:
Sesamsamen
Always check the allergen information on the product packaging or on the product card in the shop before consumption.