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Tante Fanny

Tante Fanny Fresh Spelt Flammkuchen Dough

260 g

11 DAYS AVERAGE FRESHNESS

€2.49 €9.58 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Österreich,
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Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

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Tante Fanny Frischer Dinkel-Flammkuchenteig ist ein fertiger Teig, der sich perfekt für die Zubereitung von Flammkuchen eignet. Der Teig ist aus Dinkelmehl hergestellt und hat einen knusprigen Boden und einen luftigen Rand. Er ist einfach zu verarbeiten und kann nach Belieben belegt werden.

Durability

Average durability from the time of delivery: 11 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

DINKELWEIZENMEHL, Trinkwasser, Sonnenblumenöl, Ethylalkohol, Speisesalz, DINKELWEIZENKLEBER, DINKELWEIZENQUELLSTÄRKE, Backtriebmittel: Dinatriumdiphosphat, Natriumhydrogencarbonat; Emulgator: Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren; Hefe, Antioxidationsmittel: Ascorbinsäure.

Kann Spuren folgender Allergene enthalten: Milch

Nutritional values per 100 g

Energy value1151 kJ/273 kCal
Fats3.8 g
including saturated fatty acids0.7 g
Carbohydrates46 g
including sugars1.1 g
Protein10 g
Salt2.1 g
Fibre3 g

Allergens

Glutenhaltiges Getreide
May contain traces of:
Milch
Always check the allergen information on the product packaging or on the product card in the shop before consumption.